default-image

Δίνει μάχη ζωής στη ΜΕΘ η 25χρονη Μαρία, θύμα τροχαίου

Κρήτη
Δίνει μάχη ζωής στη ΜΕΘ η 25χρονη Μαρία, θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προσευχές για μία ευχάριστη είδηση και την ελπίδα ότι η δική τους Μαρία θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια, γονείς και  συγγενείς της νεαρής κοπέλας που νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ζουν για ένα καλό νέο.

Στους δρόμους του Ηρακλείου αυτήν την φορά η μοίρα έπαιξε ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια στη ζωή της νεαρής κοπέλας ,που καλείται με τη βοήθεια και των ιατρών να "σηκώσει ανάστημα" και να βγει σώα από αυτήν την περιπέτεια.

Όπως επισήμανε από την πρώτη στιγμή το neakriti.gr, η άτυχη 25χρονη έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Γιόφυρου, πίσω από γνωστό παιχνιδάδικο. Ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή μεγάλου κυβισμού μάρκας BMW, την οποία οδηγούσε ο 30χρονος σύζυγος της ξαδέρφης της.

Την ώρα που περνούσαν από την διασταύρωση λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής , ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 30χρονη γυναίκα, παραβίασε το STOP και διεμβόλισε την μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο οδόστρωμα! Ο οδηγός παρά τα τραύματά του και σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να σώσει την 25χρονη η οποία κατά την πτώση της προσέκρουσε σφοδρά με το κεφάλι στο δρόμο.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη που χτύπησε την μοτοσυκλέτα των δύο νέων, είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγάλυτερη από το επιτρεπτό όριο στην περιοχή, ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, αδυνατούσε να πιστέψει πως δεν πρόσεξε το STOP, ενώ όσοι βρίσκονταν στο σημείο την κατηγορούσαν για το λάθος.

Είχε βγει για ψώνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η άτυχη κοπέλα είχε βγει για ψώνια λίγο νωρίτερα, όταν και ενεπλάκη σε τροχαίο.

Γνωστοί και φίλοι, κάνουν λόγο για ένα γλυκό κορίτσι γεμάτο καλοσύνη, ενώ στο άκουσμά της είδησης του τροχαίου πάνω από 50-60 άτομα έφτασαν στο ΠΑΓΝΗ για να συμπαρασταθούν στην αγωνία της οικογένειας.

Το καλό σημάδι για την υγεία της

Αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι οι γιατροί αρχικά ήταν αρκετά απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Το τραύμα που αποκόμισε στο κεφάλι δημιούργησε εσωτερική αιμοραγία. Παρά όμως τις δυσοίωνες προβλέψεις το θετικό είναι ότι δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από 5ωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, είναι σε καταστολή και μετά από πέντε ημέρες θα γίνει η πρώτη προσπάθεια να ξυπνήσει. Με αυτό οι γιατροί θέλουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της και αν το αιμάτωμα της προκάλεσε βλάβη.

Πάντως οι επόμενες ώρες, είναι εξαιρετικά κρίσιμες σύμφωνα με τους γιατρούς σε ανάλογες περιπτώσεις. Μέχρι τότε, γονείς συγγενείς και φίλοι θα είναι στο πλευρό της για να της δίνουν δύναμη να συνεχίσει, απευχόμενοι μια άσχημη τροπή.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News