default-image

Μάλια: Προορισμός οργίων σύμφωνα με Βρετανικό ΜΜΕ (video)

Κρήτη
Μάλια: Προορισμός οργίων σύμφωνα με Βρετανικό ΜΜΕ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μύθο του απόλυτου προορισμού σεξουαλικών οργίων και αλητείας καλλιεργεί εκ νέου για τα Μάλια, η Βρετανική Σκανδαλοθυρική εφημερίδα Daily Star, αναπαράγοντας βίντεο και φωτογραφίες που τις νύχτες οργίων - που όπως περιγράφουν τα δημοσιεύματα - επιφυλάσσουν πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες, κάποιοι από τους νυχτερινούς επιχειρηματίες της περιοχής.  

Οι σκηνές που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Daily Star, παρουσιάζουν την πιο soft εκδοχή των οργίων στα οποία επιδίδονται αλλόφρονες από την κατανάλωση αλκοόλ, οι νεαροί Βρετανοί.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια δημοσιεύματα, ανάλογα βίντεο από τα Μάλια με τις πιο αποκαλυπτικές σκηνές, εντοπίζονται σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Για μειωμένα περιστατικά, κάνει λόγο ο δήμαρχος Χερσονήσου. Σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη, "οι σκηνές αυτές απηχούν σε καταστάσεις του παρελθόντος που είχαν αμαυρώσει την εικόνα της περιοχής, όμως, έχουν εξαλειφθεί".

Η συστηματική προσπάθεια των προηγούμενων ετών που ξεκίνησε από την τοπική αστυνομία και πλέον υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών, άλλαξαν τα δεδομένα, σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη.

Η νέα προσπάθεια των τοπικών Αρχών σε Μάλια και Χερσόνησο επικεντρώνεται στη μάστιγα των περιοχών, πολύ σύντομα οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνονται με τη συνδρομή δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι θα εισπράττουν επί τόπου τα τσουχτερά πρόστιμα.

Παρακολουθήστε το video απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_lf6noa1w/

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News