default-image

Μόναχο: Συγκλονιστικές μαρτυρίες ομογενών Κρητικών (video)

Κρήτη
Μόναχο: Συγκλονιστικές μαρτυρίες ομογενών Κρητικών (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις στιγμές φρίκης και πανικού την ώρα της επίθεσης, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής , στη  Γερμανική πόλη  του Μονάχου, περιγράφουν εμφανώς σοκαρισμένοι λίγες ώρες αργότερα, με την αγωνία να τους έχει κυριεύσει,  ομογενείς από την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV αναφέρονται λεπτό προς λεπτό στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν  στη Γερμανική πόλη , το τι επακολούθησε αλλά και τις προσπάθειες που έκαναν οι ίδιοι για να σωθούν.

Ελάχιστες ώρες  μετά το μακελειό , η Ευαγγέλια Επιτροπάκη  περιγράφει  στην εκπομπή "Αντιθέσεις" της ΚΡΗΤΗ TV, τα εφιαλτικά λεπτά αλλά και τον πανικό που επικρατούσε στους δρόμους  και  στο εμπορικό κέντρο και τον οποίο έζησε από κοντά η Κρητικιά γιατρός μην  μπορώντας ακόμη να συνέλθει από το σοκ.

Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του πρόεδρου του συλλόγου Κρητών Μονάχου, Μανόλη Κουγιουμτζή λίγα λεπτά μετά την δολοφονική επίθεση με εμφανή πλέον τον φόβο και την ανασφάλεια που νιώθουν οι Έλληνες της Γερμανίας μετά και από αυτό το περιστατικό . Όπως ο ίδιος είπε "Υπήρξε πανικός , η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , είμαστε κατατρομαγμένοι και μας απαγόρευσαν να βγαίνουμε από τα σπίτια μας" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε το video από το δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV με τις συγκλονιστικές περιγραφές

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_5ok8kp65/

Και όλα αυτά ενώ στα θύματα της επίθεσης ήταν και ένας νεαρός Έλληνας  που στην προσπάθεια του να σώσει την αδερφή του, το 18χρονο παλικάρι  σκοτώθηκε. Η είδηση του θανάτου του γιου του είχε ως αποτέλεσμα ο πατέρας του να υποστεί  καρδιακή προσβολή και πλέον να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News