default-image

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση στο Τυμπάκι (videos)

Κρήτη
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση στο Τυμπάκι (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε συσκευαστήριο της Βιομηχανικής ζώνης στο Τυμπάκι, ξεσηκώνοντας στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, που δίνει μάχη με τις φλόγες, ενώ για τη συνδρομή της κατάσβεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Σημαντική ήταν και η συνδρομή ελικοπτέρου που συνέβαλε ώστε να τεθεί υπό μερικό έλεγχο η φωτιά, αλλά και στο να μην επεκταθεί.

Πηγή βίντεο mesaralive.gr.

Το μέγεθος της καταστροφής προδίδει και η δύναμη των πυροσβεστών που βρίσκονται εκεί με 9 οχήματα και 26 άνδρες, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά, ενώ συμβάλλουν και 4 οχήματα από τη Μονάδα του Δήμου Μοιρών.

https://www.youtube.com/watch?v=2b2mqrnThdQΠηγή βίντεο από το e-mesara.gr.

Μέχρι αυτή την ώρα, τα αίτια που οδήγησαν στη φωτιά δεν είναι γνωστά. Πάντως οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολική καταστροφή που ξεκίνησε από το χώρο του συσκευαστηρίου πιθανώς από βραχυκύκλωμα.

Την ίδια ώρα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν τουλάχιστον από τα αρχεία της εταιρείας που βρίσκονται στα γραφεία.

Φωτογραφίες-Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης - Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News