default-image

Με την Ισλανδία η Εθνική Νέων

Μπάσκετ
Με την Ισλανδία η Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων έχει την πρώτη ευκαιρία για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α' κατηγορία, αφού αντιμετωπίζει την Ισλανδία (21:00, ΕΡΤ2) στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Β' κατηγορίας της Χαλκίδας.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πηγαίνει από νίκη σε νίκη, στο τουρνουά της Χαλκίδας, και απέναντι στους Βόσνιους πέτυχε εύκολη νίκη πρόκρισης στα ημιτελικά.

Πλέον, οι Ισλανδοί θα αποτελέσουν το επόμενο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, με τον νικητή να κλείνει θέση στον τελικό, αλλά και το ένα εκ των τριών εισιτηρίων για την Α' κατηγορία. Πάντως, ο ηττημένος θα έχει και δεύτερη ευκαιρία, αφού την άνοδο θα πάρει και ο νικητής του μικρού τελικού.

Η Εθνική Νέων έχει δύο «πονοκεφάλους», καθώς πέραν από το πρόβλημα του Μουράτου με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, προστέθηκε και αυτό του Τσαλμπούρη που χτύπησε στο κεφάλι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Πάντως,  η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Μαυροβούνιο με την Κροατία.

Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών θα κεδίσουν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για το τρίο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News