default-image

Στην εντατική 25χρονη μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη
Στην εντατική 25χρονη μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή πίσω από την γέφυρα της 62 Μαρτύρων, κοντά σε πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή βρέθηκαν ξαφνικά στο οδόστρωμα. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα και μια 25χρονη κοπέλα η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η μοτοσυκλέτα φαίνεται πως ανήκει στον άνδρα που επίσης φέρει αρκετά τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει. Μάλιστα, ο ίδιος ασχολείται επαγγελματικά με τις αγοραπωλησίες οχημάτων διαθέτοντας μεγάλη οδηγική εμπειρία, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο.

Φίλοι και συγγενείς της νεαρής κοπέλας, έσπευσαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που τις τελευταίες ώρες ζει στιγμές αγωνίας. Ωστόσο, από τα ξημερώματα βρίσκεται σε καταστολή, με τις επόμενες ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή της.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τους τραυματίες, ενώ η Τροχαία κατέγραψε το συμβάν και αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα δύο νέα άτομα βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News