default-image

Η δωρεά έφτασε επιτέλους στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Κρήτη
Η δωρεά έφτασε επιτέλους στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νοσοκομείο και τα μάτια σας, συνέστησε ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου στο νέο διοικητή, Γιώργο Φραγκιαδάκη, αφού όπως διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Μανώλης Τσακαλάκης δεν είναι λίγες οι φορές που δέχονται τηλε-φονικά για τον τουρισμό παράπονα από υποψήφιους επισκέπτες από το εξωτερικό τους οποίους αποθαρρύνουν τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Η εξουθένωση των εργαζομένων στην μοναδική δευτεροβάθμια δομή υγείας στο νομό σε συνδυασμό με την απουσία αξιόπιστου πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας, ταλανίζει εργαζόμενους και ασθενείς του νοσοκομείο, προκαλώντας παράλληλα άσχημες εντυπώσεις στο εξωτερικό.

Στην πρώτη συνάντηση των ξενοδόχων με τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου κατέστη επιτέλους δυνατό να ολοκληρωθεί και η δωρεά υλικού ιματισμού και υγειονομικού υλικού που καθυστέρησε λόγω γραφειοκρατίας μέχρι να αναλάβει τη διοίκηση ο νέος επικεφαλής.

Αδιαμφισβήτητη κορωνίδα στις δωρεές προς το νοσοκομείο είναι η προσφορά του διαβόητου φίλτρου αποστείρωσης νερού από μεμονωμένο ξενοδόχο. Με 400 ευρώ το αγόρασε από επαγγελματία του Ρεθύμνου, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των γονιών που αγόραζαν εμφιαλωμένο νερό για το πλύσιμο των νεογνών τους.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News