default-image

"Ευχαριστώ"του Διοικητή Μαραγκάκη για τη φωτιά στο Σελάκανο

Κρήτη
"Ευχαριστώ"του Διοικητή Μαραγκάκη για τη φωτιά στο Σελάκανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις  ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους και τους φορείς που συνέβαλλαν στην κατάσβεση της  μεγάλης φωτιάς στο Σελάκανο , θέλησε να εκφράσει και δημόσια ο Διοικητικής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, Ιωάννης Μαραγκάκης.

Ο Διοικητικής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, Ιωάννης Μαραγκάκης

Η μάχη που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να μην  χαθούν ανθρώπινες ζωές, να μην εξαφανιστούν οικισμοί από τις πύρινες φλόγες και να μην καταστραφεί το σπάνιο οικοσύστημα του Σελάκανου, υπερέβησαν σε ορισμένες στιγμές το ανθρωπίνως δυνατό. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κινδύνευσαν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους όταν στη μάχη τους κατά της φωτιάς, οι φλόγες τους περικύκλωσαν.

Έχοντας πια ολοκληρώσει το χρέος τους, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης ανέφερε τα εξής:

"Σαν Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δια του Τύπου όλους αυτούς που υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους βοήθησαν στη μεγάλη πυρκαγιά στο Σελάκανο Ιεράπετρας την 18 & 19 Ιουλίου, όπου κινδύνευσαν άνθρωποι, κατοικίες και περιουσίες και φέραμε μια τόσο μεγάλη επιχείρηση εις πέρας και δή το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο του Δήμου Ιεράπετρας, τους τοπικούς παράγοντες, την Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας, την Ομάδα 4Χ4 Τετρακίνηση, τους Ραδιοερασιτέχνες, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλών Ιεράπετρας, τους κατοίκους της περιοχής και κάθε πολίτη που συνεισέφερε  σ΄ αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Από καρδιάς συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ.

Ο Διοικητής

Ιωάννης Προκ. Μαραγκάκης Αρχιπύραρχος"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News