default-image

Και η Τσέλσι για Μανωλά

Ποδόσφαιρο
Και η Τσέλσι για Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη πιο επιθετικό μπάσιμο για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει η Τσέλσι! Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb.com», οι «μπλε» αναμένεται σύντομα να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση (χωρίς να αναφέρεται ποσό) στους «τζιαλορόσι», οι οποίοι πολύ δύσκολα θα την αρνηθούν!

Η προηγούμενη προσφορά των Λονδρέζων ήταν κοντά στα 32 εκατ. ευρώ, με τους Ρωμαίους να την απορρίπτουν, αξιώνοντας ένα ποσό τουλάχιστον 45 εκατ. ευρώ, για να παραχωρήσουν τον Έλληνα στόπερ.

Ωστόσο, υπάρχει άλλο ένα μεγάλο ζήτημα για τη Ρόμα και γι' αυτό «φράζει» -προς το παρόν- το δρόμο στον Κώστα Μανωλά, για άλλη ομάδα. Βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό, πριν από δύο χρόνια, εφόσον ο Έλληνας στόπερ μετακομίσει σε άλλο σύλλογο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εισπράξουν το μισό ποσό της μεταγραφής του και αυτός ο όρος ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2016.

Από 'κει και πέρα, οι «τζιαλορόσι» θα ήταν πιο θετικοί στο ενδεχόμενο να συζητήσουν για τον Μανωλά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ξανά ένα ποσοστό μεταπώλησης, αλλά αυτό θα είναι σαφώς λιγότερο.

Όμως, ο Αντόνιο Κόντε «καίγεται» για αμυντικό άμεσα στην Τσέλσι και μάλιστα ο διεθνής σέντερ μπακ είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του, γι' αυτό δεν αποκλείεται η νέα πρόταση των «μπλε» να γίνει άμεσα!

Πηγή: <<<http:// www.sport-fm.gr>>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News