Ειδήσεις

Διαδικτυακές καινοτομίες από Google και neakriti.gr

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, βρέθηκε ο Uri Shaked από το Ισραήλ και ο Umar Hansa από το Λονδίνο, δύο σπουδαίοι Google Developers Experts στις Τεχνολογίες Web.

Το neakriti.gr σε συνεργασία με το Google Devs Greece, βρέθηκε για μια Progressive App Hump Day εκεί.

Μάθαμε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις Progressive Apps, για τις Android εφαρμογές αλλά και η παρουσίαση του AMP (Accelerate Mobile Pages) στο δικό μας περίπτερο από τον κορυφαίο προγραμματιστή του neakriti.gr κ. Ιωάννη Ανυφαντάκη.

Google Developers Greece [ https://goo.gl/1FAmrK ]

"Θα μάθουμε πώς θα δημιουργούμε εφαρμογές web (οι εφαρμογές διακρίνονται σε δυο είδη, αυτές που είναι για κινητά τηλέφωνα και αυτές που είναι web δηλ αυτές που δημιουργούνται για να λειτουργουν εντός της ιστοσελίδας) οι οποίες επιτυγχάνουν την καλύτερη εμπειρία του χρήστη, φορτώνουν γρήγορα και είναι απίστευτες για χρήση σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε χρήση των τελευταίων τεχνολογιών".

Με τον Umar Hansa μελετήσαμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τις καλύτερες πρακτικές των Progressive Web Apps σε ένα αυτοματοποιημένο περιβάλλον.

Με τον Uri Shaked μάθαμε για τις τεχνολογίες των Low Energy & Web Bluetooth και μέσα από ένα live demo είδαμε πώς μπορούμε να ελέγξουμε έναν έξυπνο λαμπτήρα, καθώς και ένα χαριτωμένο εκτυπωμένο 3D ρομπότ απευθείας μέσα από μια σελίδα web.

Σχόλια