default-image

Προχωράει ο σχεδιασμός στον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Προχωράει ο σχεδιασμός στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου ο ΠΟΑ ξεκινά την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όλες οι λεπτομέρειες έχουν μπει στην τελική ευθεία.

 Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται, καθώς χθες ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Αντώνη Αραβιάκη. Ο έμπειρος αμυντικός είχε αγωνιστεί ξανά στο Ατσαλένιο όταν η ομάδα ήταν στην Γ' Εθνική. Συγκεκριμένα, φόρεσε τη φανέλα του ΠΟΑ την περίοδο 2012-2014 και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Γαλιάς. Επιπλέον, στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Χερσονήσου, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σήμερα ανακοινώθηκε και η ανανέωση του Μανόλη Φραγκιαδάκη, παραμένοντας ουσιαστικά όλος ο βασικός κορμός από την περσινή χρονιά.

Βέβαια υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς ο Νίκος Βρεττός βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και εφόσον ο νεαρός επιθετικός κάνει το βήμα προς τη Football League, θα πρέπει να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες μεταγραφικές επιδιώξεις από τον ΟΦΗ, όπως είναι ο Κέβιν Χίζι και ο Σαράντος Σακλαμάκης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τους κρατήσει ο Νιόπλιας. Παράλληλα, ο ΠΟΑ κοιτά κάποιες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, αφού δεν είναι σίγουρο ότι ο Χατζημηνάς θα παραμείνει και την φετινή χρονιά στο δυναμικό της ομάδας.

Τα φιλικά του ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ θα δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια κατά το διάστημα της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Δόξα Γαλιάς, τον Ερμή Ζωνιανών, τον Αλμυρό, τον Γιούχτα, τον ΟΦΗ και τον Πανθηραϊκό ενώ θα γίνει ακόμα ένα στις 6 Αυγούστου το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά τα φιλικά του ΠΟΑ

13 Αυγούστου με Δόξα Γαλιάς

20 Αυγούστου με Ερμή Ζωνιανών

24 Αυγούστου με Αλμυρό

27 Αυγούστου με Γιούχτα

31 Αυγούστου με ΟΦΗ

3 Σεπτεμβρίου με Πανθηραϊκό

*Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News