Ειδήσεις

Τελευταία ευκαιρία συμμετοχής στο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου στην παραλία News Cafe Beach στην Αμνισό, με ελεύθερη είσοδο, και ώρα έναρξης στη 1 το μεσημέρι.

Οι ομάδες έχουν μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου την τελευταία τους ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι από το ναυαγοσωστικό πύργο που έχει στηθεί έξω από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη (ώρες προσέλευσης: 11:00-13:00 και 19:00-21:00).  

Τη φετινή διοργάνωση με θέμα "Καλοκαιρινή μπλεξά" έχει αναλάβει η περσινή νικήτρια ομάδα "Τα γρήγορα σπιρούνια" και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Γρίφοι σε οποιαδήποτε μορφή (ακουστικοί, γραπτοί, χορευτικοί), σε συνδυασμό με ένα πλήθος παιχνιδιών και εκπλήξεων, θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης.

Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού και η απονομή μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα εκτιμάται λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει πάρτι λήξης της φετινής διοργάνωσης, ανανεώνοντας το καλοκαιρινό ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου.

Σχόλια