default-image

Με... υποσχέσεις αποχώρησαν οι αγρότες από τον Β. Αποστόλου

Κρήτη
Με... υποσχέσεις αποχώρησαν οι αγρότες από τον Β. Αποστόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης  η συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και στην αντιπροσωπεία των αγροτών του Ηρακλείου στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι οι τόνοι ανέβηκαν ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει λύση στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με τους αδικημένους παραγωγούς της φόρμας 6, οι οποίοι είδαν μέσα σε μία νύχτα τις επιδοτήσεις τους να μειώνονται κατακόρυφα και τα δικαιώματα τους να.. κάνουν φτερά.

 Τις επόμενες μάλιστα ημέρες η ΟΑΣΝΗ μέσω εξώδικης διαμαρτυρίας θα θέσει ως καταληκτική ημερομηνία την 30η  Αυγούστου για να βρεθεί η χρυσή τομή και να ενεργοποιηθούν τα δικαιώματα των παραγωγών.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν τόσο η ακαρπία στην ελαιοκαλλιέργεια όσο και η ξηρασία στην  αμπελλουργία με το τοπίο ωστόσο στο μέτωπο της αποζημίωσης των αγροτών να παραμένει θολό. Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και συγκεκριμένα ο Σωκράτης Βαρδάκης, ο Νίκος Ηγουμενίδης και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News