Ειδήσεις

Από του "χάρου τα δόντια" γλιτώνουν καθημερινά δεκάδες πεζοί

Μια στροφή που θα μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα ανά πάσα ώρα και στιγμή βρίσκεται σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σημείο βρίσκεται στην γέφυρα της Παπαναστασίου, στην κάθοδο για την Λ. Κνωσού όπου ένα δέντρο κρύβει την στροφή αλλά και την ενδεχόμενη παρουσία πεζών πίσω από αυτό.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί το δέντρο μεγάλωσε και έχει καταλάβει μεγάλο μέρος στον παράδρομο. Αρκετοί είναι οι πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στο neakriti.gr, αφού οδηγώντας τα οχήματά τους έρχονται συχνά αντιμέτωποι με πεζούς που τους βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους.

"Έτρεμαν τα χέρια μου! Εκεί που οδηγούσα εμφανίστηκε ένας πεζός μπροστά μου. Ευτυχώς δεν είχα αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα διαφορετικά θα τον είχα σκοτώσει!" αναφέρει ένας οδηγός, ενώ πολίτης που περνούσε εκείνη την ώρα παραδέχεται "Απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να έρθουμε αντιμέτωποι με την καταστροφή. Κάποιος πρέπει να το διορθώσει άμεσα!".

Ομολογουμένως, ένα πολύ επικίνδυνο σημείο που δεκάδες οδηγοί περνούν καθημερινά, θέτοντας την ζωή των συνανθρώπων τους σε κίνδυνο χωρίς οι ίδιοι να μπορούν άμεσα να αντιδράσουν.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Φωτογραφίες: Elidon Frangu

Σχόλια