default-image

Google και neakriti.gr παρουσιάζουν διαδικτυακές καινοτομίες

Κρήτη
Google και neakriti.gr παρουσιάζουν διαδικτυακές καινοτομίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το neakriti.gr σε συνεργασία με το Google Devs Greece, βρίσκονται για μια Progressive App Hump Day στο Ηράκλειο.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τις Progressive Apps, για τις Android εφαρμογές αλλά και η παρουσίαση του AMP (Accelerate Mobile Pages) στο ειδικό μας περίπτερο από τον κορυφαίο προγραμματιστή του neakriti.gr κ. Ιωάννη Ανυφαντάκη.

Google Developers Greece [ https://goo.gl/1FAmrK ]

"Θα μάθουμε πώς θα δημιουργούμε εφαρμογές web (οι εφαρμογές διακρίνονται σε δυο είδη, αυτές που είναι για κινητά τηλέφωνα και αυτές που είναι web δηλ αυτές που δημιουργούνται για να λειτουργουν εντός της ιστοσελίδας) οι οποίες επιτυγχάνουν την καλύτερη εμπειρία του χρήστη, φορτώνουν γρήγορα και είναι απίστευτες για χρήση σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε χρήση των τελευταίων τεχνολογιών".

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, θα βρεθεί ο Uri Shaked από το Ισραήλ και ο Umar Hansa από το Λονδίνο, δυο σπουδαίοι Google Developers Experts στις Τεχνολογίες Web.

Με τον Umar Hansa θα μελετήσουμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τις καλύτερες πρακτικές των Progressive Web Apps σε ένα αυτοματοποιημένο περιβάλλον.

Με τον Uri Shaked θα μάθουμε για τις τεχνολογίες των Low Energy & Web Bluetooth και μέσα από ένα live demo θα δούμε πως μπορούμε να ελέγξουμε έναν έξυπνο λαμπτήρα καθώς και ένα χαριτωμένο εκτυπωμένο 3D ρομπότ απευθείας μέσα από μια σελίδα web.

Ελάτε στο sandbox της εκδήλωσης μαζί με το neakriti.gr κάνοντας scan

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News