Ειδήσεις

Αρένα για Pokemon... η Λότζια! (photos)

Σημείο ενδιαφέροντος για το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go φαίνεται πως είναι το Δημαρχείο στο Ηράκλειο στο κτίριο Λότζια.

Η τρέλα φαίνεται πως δεν πάει πλέον στα βουνά, αλλά στο... Δημαρχείο Ηρακλείου με τους δεκάδες φίλους δημοφιλούς εφαρμογής για κινητά και tablet να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Το neakriti.gr βρέθηκε στο σημείο καθώς υπήρχαν εδώ και μέρες πληροφορίες, πως αρκετός κόσμος μαζεύεται εκεί για να παίξει. Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας και δεκάδες άτομα ήταν εκεί σε μια προσπάθεια να συλλέξουν τα διάσημα πλέον ψηφιακά ζωάκια από την Κίνα.

Όπως φαίνεται η Λότζια (Loggia) έχει γίνει αρένα, κάτι που απεικονίζεται εντός της εφαρμογής και μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμμετάσχει σε αγώνες με αντιπάλους. Τα στοιχεία μάλιστα αναφέρουν ότι στο Ηράκλειο ήδη κυκλοφορούν... τρεις "σπείρες" όπως αναφέρουν γνώστες του παιχνιδιού.

Από το neakriti.gr, δοκιμάσαμε τις επιδόσεις μας στο εν λόγω παιχνίδι ζωντανά έξω από το Δημαρχείο, αλλά αποδείχτηκε ότι χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή προπόνηση!

Φόβοι για ατυχήματα!

Πανζουρλισμός επικρατεί στους απανταχού λάτρεις των ψηφιακών παιχνιδιών, με τους ειδικούς πάντως να εφιστούν την προσοχή σε ατυχήματα.

Από το neakriti.gr, έχει επισημανθεί το τροχαίο ατύχημα που είχε οδηγός στην Νέα Υόρκη, ενώ αρκετά είναι τα περιστατικά και στην Κρήτη που καταγράφονται καθημερινά.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, πως ξαφνικά το παιχνίδι εντός του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει ενδιαφέρον αλλά και αυτομάτως να αποτελέσει κίνδυνο για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Φωτογραφίες: Elidon Frangu, Μάνος Κωνσταντουλάκης

Σχόλια