default-image

Πρόσληψη επτά ατόμων με 8μηνη σύμβαση στο Δ. Πλατανιά

Κρήτη
Πρόσληψη επτά ατόμων με 8μηνη σύμβαση στο Δ. Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρόσληψη επτά συνολικά ατόμων - με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών - για την κάλυψη έκτακτων/εποχικών αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα, θα προβεί ο Δήμος Πλατανιά.

Ειδικότερα, το εποχιακό προσωπικό που θα προσληφθεί, αφορά τις εξής ειδικότητες:

Αριθμός Θέσεων

ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων φορτηγών [Γ΄ (C) Κατηγορίας - με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]

ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (ισοπεδωτή γαιών)

ΤΕ Τεχνολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (πολυμηχανήματος χορτοκοπτικού)

ΥΕ Εργατών αποκομιδής απορριμμάτων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Πλατανιά στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πλατανιά, Τ.Κ.73014, Γεράνι Χανίων, απευθύνοντάς την υπόψη κου Τζανάκη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 2821340015).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News