default-image

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών

Υγεία
Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε λόγω ανεργίας, είτε αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους, θα βρεθεί η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών και φθορίωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από την Οδοντιατρική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Ιουλίου 2016 ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα και ώρες από 09:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ., τα παιδιά που θα εξεταστούν θα είναι ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Στόχος του προληπτικού προγράμματος είναι η διατήρηση της υγείας των δοντιών και της στοματικής υγιεινής των παιδιών, ώστε να μην εμφανίσουν νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου.

Ο συστηματικός και περιοδικός προληπτικός έλεγχος οδηγεί επίσης στην έγκαιρη διάγνωση των νόσων του βλεννογόνου καθώς και στην πρώιμη διάγνωση γενικών νοσημάτων.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εξεταστούν τα παιδία τους μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2810/281981 & 2810/282408 και ώρες 8:00 π.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News