default-image

Χερσόνησος:Τους έκλεψαν μπροστά στα μάτια τους (video)

Κρήτη
Χερσόνησος:Τους έκλεψαν μπροστά στα μάτια τους (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζευγάρι τουριστών δεν δίστασε να δράσει  ανενόχλητο στον  κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου  και να απλώσει χέρι σε κατάστημα με είδη ένδυσης  μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πελατών σε στιγμή  μάλιστα που ο κεντρικός  δρόμος είχε πλημμυρίσει από κόσμο.

Παρακολουθήστε σε αυτό το video λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια του Τσέχου να κλέψει ρούχα από το stand του καταστήματος

Η κλοπή σημειώθηκε χθες το βράδυ  λίγο μετά τις 10.30 όταν ο συγκεκριμένος τουρίστας με το άσπρο καπελάκι που διακρίνεται στο video ,στάθμευσε το μηχανάκι του έξω από το κατάστημα. Η σύζυγος του ,συνεργός σε αυτό το εγχείρημα, κατέβηκε από το δίκυκλο και παρατηρούσε την κίνηση και κυρίως αν γινόταν από κάποιον αντιληπτή τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της.

Σε αυτό το video διακρίνεται η δεύτερη προσπάθεια του τουρίστα να αρπάξει  και άλλο ρούχο μαζί του φεύγοντας από το ίδιο κατάστημα.   https://www.youtube.com/watch?v=kOL0s2cW2ns

Έξω από το κατάστημα που ειχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος ωστόσο είχε μπει στο μαγαζί του για να πάρει κάποια έγγραφα.  Όμως η σύζυγος του που παρέμενε με τα δύο παιδιά μέσα στο Ι.Χ ήταν εκείνη που είδε όλο το περιστατικό.

Τον τουρίστα ανενόχλητο να πηγαίνει σε εξωτερικό σταντ του καταστήματος και να αρπάζει μια κρεμάστρα με ένα μαγιό , να την βάζει στο μηχανάκι του και αμέσως μετά  να φεύγει από το σημείο ,μη διστάζοντας βέβαια να πάρει και μία ακόμη βερμούδα την οποία αυτή δεν την έβαλε στο μηχανάκι του αλλά την κρατούσε στο χέρι του σαν να επρόκειτο για κάποιο ειδος που ο ίδιος πραγματικά ειχε αγοράσει.

Η δράση του ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί καθώς ελάχιστα μέτρα παρακάτω ο τουρίστας  προέβη στην ίδια κίνηση σε κατάστημα με αξεσουάρ. Για κακή του τύχη όμως τα βρήκε "σκούρα" καθώς ο  ιδιοκτήτης του πρώτου καταστήματος μόλις τον ενημέρωσε η σύζυγος για το περιστατικό , έτρεξε να τον προλάβει και μάλιστα οι δύο άνδρες λογοφέρανε.

"Όλα αυτά για 100 ευρώ. Πήγα να τον σταματήσω, γιατί ένιωσα εξοργισμένος . Με έσπρωξε, με χτύπησε στο ποδι, με έριξε πάνω στο αυτοκίνητο και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Φοβήθηκα για μένα και την οικογένεια μου αν και δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν" υποστήριξε στο neakriti.gr ο καταστηματάρχης Μανόλης Σμυρνάκης που μαζί με την γυναίκα και τα δύο τους παιδιά  έζησαν λεπτό προς λεπτό τη ληστεία στο κατάστημα τους.

Η αστυνομία Χερσονήσου  που ειδοποιήθηκε, έσπευσε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε το ζευγάρι των τουριστών οι οποίοι και πέρασαν το βράδυ τους στα κρατητήρια ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ όλη το σκηνικό της θρασύτητας ληστείας των συγκεκριμένων τουριστών οι διακοπές των οποίων στην Κρήτη  έκρυβαν και άλλα πιο περίεργα σχέδια .Και  για τον λόγο αυτό θα πρέπει να λογοδοτήσουν πλέον  ενώπιον της δικαιοσύνης .

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News