Ειδήσεις

Ζουρίδα τρύπωσε σε μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια... ζουρίδα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας  στην "καρδιά" του Ηρακλείου.  Ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης αντιλήφθηκε την ύπαρξη του ατίθασου θηλαστικού μέσα στο μαγαζί του, ωστόσο μην μπορώντας να το ξετρυπώσει, ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας επιχείρησαν για τουλάχιστον μια ώρα στο μαγαζί, χωρίς πάντως να καταφέρνουν -ούτε αυτοί- να πιάσουν το ζωάκι.

Μάλιστα, η παρουσία της ζουρίδας, η οποία σύμφωνα με γείτονες καταστηματάρχες, τριγυρίζει και στα γειτονικά μαγαζιά εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια , είχε ως αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία στο χώρο, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο τραγελαφική...

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να "τσακώσουν" το ζωάκι, το οποίο είχε το μέγεθος ευτραφούς ποντικιού, εκείνο μπόρεσε να γλιστρήσει και να ξεφύγει από τα χέρια τους. Η μικρή ζουρίδα εμφανώς τρομαγμένη, χώθηκε αμέσως μετά ακόμη πιο βαθιά στο μέρος όπου είχε φωλιάσει.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής ενημέρωσαν για την ύπαρξη της ζουρίδας και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια