default-image

Ημερίδα από ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο

Κρήτη
Ημερίδα από ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Επιστροφή στην κανονικότητα: Το παράδειγμα της Κύπρου και τι μπορεί να μας διδάξει", διοργανώνει στο Ηράκλειο, ένα από τα πιο σύγχρονα Πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Παγκρήτιο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λεωφ. Ικάρου 5, Ηράκλειο), την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Ομιλητές θα είναι:

* Ο κ. Σπύρος Μακριδάκης (πρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις, Ομότιμος καθηγητής INSEAD, ειδικός σε οικονομικές προβλέψεις και στρατηγική): "Ο ρόλος των Startups στην ιντερνετική εποχή μας".

* Ο κ. Αντώνης Μανιτάκης (κοσμήτορας Σχολής Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Νεάπολις, τέως υφυπουργός Συνταγματολόγος, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ): "Γιατί δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και προχώρησαν στην Κύπρο".

* Και ο κ. Ανδρέας Χατζηξενοφώντος (αναπληρωτής καθηγητής Λογιστικής, Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Πανεπιστημίου Νεάπολις): "Μη εξυπηρετούμενα δάνεια και η προοπτική οικονομικής ανάπτυξης".    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News