default-image

Ξεκίνημα στον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο την άνοδο

Αθλητισμός
Ξεκίνημα στον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο την άνοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η νέα χρονιά του ΟΦΗ με την πραγματοποίηση της πρώτης επίσημης συνάντησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο παρουσία φίλων της ομάδας.

Κοινό σημείο αναφοράς στις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια και των παικτών, το γεγονός ότι η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για συμμετοχή στη Football League, με μοναδικό στόχο την άνοδο: Την επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Στη Σούπερ Λίγκα!

Από κει και πέρα ο τεχνικός του ΟΦΗ επεσήμανε ότι θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις ακόμη μεταγραφές για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, την μεσαίας αλλά και της άμυνας με παίκτη που θα μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις…

«Aναζητούμε ένα σέντερ-φορ για τον οποίο δεν θα βιαστούμε, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλή επιλογή, αλλά και δυο χάφ, ο ένας να μπορεί να παίξει και σε άλλη θέση» τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος για τα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ, υποστήριξε ακόμη πώς «οι στόχοι μας είναι βασικοί παίκτες. Κυνηγάμε παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκ, γιατί θα δώσουν ποιότητα και χαρακτήρα στην ομάδα μας.

Δεν είναι εύκολο, γιατί ακόμη και αν λέγεσαι ΟΦΗ κάποιοι απο αυτούς τους παίκτες είναι διστακτικοί να παίξουν στην Football league. Δεν αφήνουν εύκολα την Σουπερ Λίγκ, γιατί οι συνθήκες που αγωνιζόμαστε εμείς, είναι τέτοιες. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε με συγκεκριμένες προτάσεις στο οικονομικό, καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο που είχε πέρσι η ομάδα, πληρώνοντας τους παίκτες».

Για την φετινή χρονιά και το περιμένει τον ΟΦΗ στην Football league ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε ότι «μας περιμένει μια δύσκολη και επίπονη χρονιά. Εύχομαι να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και φέτος. Θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου και τον παλμό που έχει για να πετύχουμε. Η κατηγορία δεν είναι εύκολη. Έχει δυνατές ομάδες και πρέπει να παίζουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ιστορικές ομάδες στην κατηγορία, αλλά το καλό είναι ότι τουλάχιστον θα έχουμε γήπεδα με χόρτο».

Τέλος, ο Νίκος Νιόπλιας, ευχαρίστησε τον Γιώργο Βλαστό και τον Λευτέρη Πουπάκη, οι οποίοι ήταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας πέρσι. «Εύχομαι να νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, να μας βοηθήσουν» κατέληξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης (βοηθός), Νίκος Κουνδουράκης (γυμναστής), Κώστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφυλάκων) ενώ τη θέση του τιμ μάνατζερ θα έχει ο Σταύρος Λαμπράκης.

Απών μόνο ο Όστοϊτς

Στην «πρώτη» του ΟΦΗ το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός από τον Μπράνκο Όστοϊτς. Συγκεκριμένα στο ΒΑΚ βρέθηκαν οι:  Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδης, Μάνος, Δάφκος Όγκμποε και Βαλλιάνος.

Από κει και πέρα στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ μετέχουν και οι Χίζι, Λογοθέτης και Μπάμπης που είχαν αγωνιστεί πέρσι στον ΠΑΟΚρουσώνα με τη μορφή δανεισμού αλλά και οι Κώστας Προβιδάκης (Ηροδότου), Ανδρέας Ξηρός (Κ20 του Παναθηναϊκού) και Μηνάς Χαλκιαδάκης (αγωνίστηκε στην Κύπρο).

Οι παίκτες θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Νίκου Νιόπλια που θέλει να έχει σαφή εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση και στη συνέχεια θα εισηγηθεί τι θα ακολουθήσει με τις περιπτώσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News