default-image

Πιάστηκε στα "πράσα" την ώρα που έκλεβε

Κρήτη
Πιάστηκε στα "πράσα" την ώρα που έκλεβε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες για 26χρονο ημεδαπό το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ο 26χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, κινητό τηλέφωνο, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ακόμα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχοίων, προέκυψε ότι ο 26χρονος προχθές (16.07.2016) είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε αποθήκη ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, αφαιρώντας 122 λίτρα ελαιόλαδο συνολικής αξίας 300 ευρώ, ενώ την ίδια μέρα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εισέλθει σε αποθήκη ιδιοκτησίας 81χρονου σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News