default-image

Απόψε οι τελικοί beach volley στα Μάταλα

Σπορ
Απόψε οι τελικοί beach volley στα Μάταλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tα φαβορί στις γυναίκες, Τσοπούλου/Μολδοβανίδη και Πασιαλή/Δηλαβέρη και οι… κουρασμένοι, Ανδριάς/Καντιώτης και Βολουδάκης/Καπίρης στους άνδρες προκρίθηκαν στους αποψινούς τελικούς 8μ.μ. και 9μ.μ. αντίστοιχα- στο τουρνουά Masters των Ματάλων!

Πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις για… γερά νεύρα χάρισαν οι σημερινές αναμετρήσεις του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών, που είχαν ως έπαθλο μια θέση στους αποψινούς τελικούς του 3ου τουρνουά Masters στα Μάταλα, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley 2016!

Την άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2ου φετινού τουρνουά Masters στην Θεσσαλονίκη πήραν οι Νίκος Ανδριάς και Γιώργος Καντιώτης από τους περσινούς κατόχους του τίτλου των Ματάλων, Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου. Στον ημιτελικό του τουρνουά οι Ανδριάς και Καντιώτης, πήραν το πρώτο σετ με 21-19, όμως στη συνέχεια οι «Τέο» και Δημήτρης βρήκαν ρυθμό και έκαναν το 21-17, οδηγώντας το παιχνίδι σε τάι μπρέικ. Εκεί οι Ανδριάς και Καντιώτης, που έπαιζαν σήμερα το… τρίτο τους ματς, πήραν προβάδισμα από την αρχή με 6-2, 12-8 και τελικά κατέκτησαν το σετ με 15-11, παίρνοντας τη νίκη και το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό 9μ.μ., που αναμένεται συναρπαστικός καθώς θα συναντήσουν τους Βολουδάκη και Καπίρη, που επίσης προέρχονται από τρεις νίκες σε τρία ματς σήμερα!

Οι Χρήστος Βολουδάκης και Θωμάς Καπίρης στον δεύτερο ημιτελικό του κυρίως ταμπλό πήραν εύκολα τη νίκη με 2-0 (21-11, 21-17) επί των αντιπάλων τους Βασίλη Κόκκινο και Γιώργο Μονιάκη.

Στον μεγάλο τελικό των γυναικών στις 8μ.μ. προκρίθηκαν οι δύο ομάδες που είχαν από χθες «κλείσει» θέση για τους ημιτελικούς. Αρχικά οι Τατιάνα Μολδοβανίδη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου επικράτησαν των Μαρία Θεοδωρακέα και Άννα Κουμβάκη με 2-0 (21-11, 21-15). Ενώ στον δεύτερο ημιτελικό, που εξελίχθηκε σε ντέρμπι οι Αθηνά Δηλαβέρη και Χριστίνα Πασιαλή αν και έχασαν το πρώτο σετ με 21-17, έκαναν την ανατροπή και πήραν το δεύτερο με 25-23 και το τάι μπρέικ με 15-9, «κλείνοντας» και εκείνες θέση για τον αποψινό τελικό, που επίσης προβλέπεται δυνατός!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News