default-image

Αντίο με χαμόγελα από την ομάδα του "Κρήτη Σήμερα"

Κρήτη
Αντίο με χαμόγελα από την ομάδα του "Κρήτη Σήμερα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπημένη απογευματινή συνήθεια μέσα από την Κρήτη TV έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" με τον Μάνο Δασκαλάκη και την ομάδα του, που φροντίζουν για την ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κρητικού κοινού.

Όπως κάθε χρόνο ο Μάνος και η ομάδα της εκπομπής, βρίσκουν τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για να αποχαιρετίσουν στο τέλος της σεζόν.

Έτσι και φέτος! Η εκπομπή περιελαμβάνε πολλές καλοκαιρινές... ατάκες από τους συμμετέχοντες, πανδαισία οινογνωσίας από την σχολή Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη αλλά και έναν γλυκό επίλογο.

Ο Μάνος κάλεσε τους συνεργάτες εντός του πλατώ, και μαζί αποχαιρέτισαν... μεταδίδοντας αρώματα γιασεμιού! Με ένα αγαπημένο τραγούδι, ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχοντας πλέον γεμίσει μπαταρίες με στοίχημα όπως πάντα την κορυφή της ενημέρωσης στην ελληνική περιφέρεια.

Στις φωτογραφίες, οι εικονολήπτες Elidon Frangu, Μαρία Δαβάκη και δίπλα στο Μάνο η αθλητική δημοσιογράφος Μαρία Πετρούτσου.

Δείτε το αντίο της εκπομπής, σε βίντεο

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_dczsfm4b/

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, στην αγαπημένη απογευματινή τηλεοπτική μας συνήθεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News