Ειδήσεις

Κίτρινη Αποστολή: Σε 20 λεπτά δόθηκαν 720 μερίδες ψυγείου

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας Κίτρινη Αποστολή να μοιράσει τρόφιμα ψυγείου σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που πραγματικά δοκιμάζονται και όπως αποδείχτηκε ναι μεν υπάρχει κρίση αλλά υπάρχει και μεγάλο απόθεσμα σε φιλότιμο αλληλεγγύη αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ο κόσμος κατέκλυσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ότι μέσα σε 20 λεπτά μοιράστηκαν περίπου 720 συσκευασίες( 240 οικογένειες επι 3 τεμάχια έκαστος) του κιλού σαλάτες Ρώσικη και Τζατζίκι!! Την ίδια ώρα προκαλούν συγκίνηση και αίσθηση η ανακοινωση της ομάδας στο Facebook.

Συνεργασία Κίτρινης Αποστολής και των εθελοντών αγάπης.

Τα συναισθήματα μας ανάμικτα καθώς υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που νοιάζονται για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας!! Το ευχάριστο είναι ότι μέσα σε 20 λεπτά μοιράστηκαν περίπου 720 συσκευασίες( 240 οικογένειες επι 3 τεμάχια έκαστος) του κιλού σαλάτες Ρώσικη και Τζατζίκι!! Από την άλλη δεν μπορούμε να δούμε λίγο πιο μακριά....και να διαπιστώσουμε σε τη κατάσταση έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός, και μέχρι πότε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση!! Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους που έχουν φέρει το κόσμο σε αυτή εδώ τη θέση!! Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έδωσαν όλα αυτά τα πράγματα, τον φίλο μου το Μίκη, από τους εθελοντές αγάπης (εξαιρετικός άνθρωπος), καθώς και την κυρία Ρένα και τον κύριο Παναγιώτη για την βοήθεια τους να μοιραστούν όλα αυτά!!!

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια.....και στην τελική Έλληνες  είμαστε!!!!!!!

Σχόλια