Ειδήσεις

Στο Ηράκλειο το κρουαζιερόπλοιο με το Waterpark

Για τέταρτη φορά φέτος, κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Carnival Vista της εταιρείας CARNIVAL CRUISES, προερχόμενο από την Νάπολη της Ιταλίας, ενώ αναμένονται άλλες δύο προσεγγίσεις του για αυτή τη χρονιά.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται σε αυτό το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο απευθύνονται σε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες, αφού διαθέτει σύγχρονα γυμναστήρια, ψυχαγωγικά παιχνίδια, spa, σημεία internet, χώροι ανάγνωσης (βιβλιοθήκες) και πισίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης για όσους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, υπάρχουν χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για τη διασκέδασή τους με διαρκή επιτήρηση από εκπαιδευμένο προσωπικό: παιδότοποι, πάρκα για παιχνίδι με το νερό (όπως νεροτσουλήθρες), πισίνες, χώροι με επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το πλοίο έχει μήκος 324 μέτρα, μεταφέρει 4.727 επιβάτες, με πλήρωμα 1.444 άτομα  και θα παραμείνει στο λιμάνι μας από τις 08:00 πμ έως τις 18:00 μ.μ., που θα αποπλεύσει με επόμενο προορισμό τη Ρόδο.

Έως το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, αναμένονται να προσεγγίσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου ακόμα 82 κρουαζιερόπλοια με συνολική χωρητικότητα περίπου 147.000 επιβάτες.

Σχόλια