default-image

Νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Κρήτης

Κρήτη
Νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στο Καλό Χωριό όταν αμέτρητα νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν να επιπλέοουν στην παραλία Βούλισμα. Η αιτία για το συγκεκριμένο περιστατικό, προκαλώντας τον θάνατο στα ψάρια και ένα αποκρουστικό θέαμα σε λουόμενους και κατοίκους διερευνάται από το λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου  Λασιθίου, που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο λιμενάρχης Αγίου Νικολάου κ. Αγγελάκης στο neakriti.gr

"Γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή το περιστατικό και το διερευνούμε. Έχουμε στείλει δείγμα αντιπροσωπευτικό από τα νεκρά ψάρια και περιμένουμε την επίσημη γνωμάτευση από τον αστυκτηνίατρο για να δούμε τα ακριβή αίτια θανάτου των ψαριών . Ακολούθως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και προσωπικά εγώ ο ίδιος θα ενημερώσω τις εισαγγελικές αρχές."

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ξέβρασμα των ψαριών στην παραλία του Βουλίσματος να οφείλεται σε έκρηξη με δυναμίτιδα, κάτι για το οποίο είχει επισημανθεί από χθές μέσα από το neakriti.gr. Τα νεκρά ψάρια ήταν οι γνωστοί ''Γερμανοί'' και οι ποσότητες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόσο μεγάλες που γέμισε ολόκληρη η σχεδόν η μαγευτική παραλία στο Καλό Χωριό.

"Γνωρίζω ότι στη συγκεκριμένη περιοχή γίνονται οικοδομικές εργασίες, χωρίς αυτό να σημαίνει το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και προσωπικά εγώ ο ίδιος θα ενημερώσω τις εισαγγελικές αρχές",προσθέτει ο κ. Αγγελάκης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News