Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος που ρίχτηκε αυτοπροσώπως στη μάχη της λακούβας

Ο Δήμαρχος που σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους δημοτικούς ταγούς της χώρας .Εργάζεται πυρετωδώς και δίχως τυμπανοκρουσίες για το δήμο του και δεν παραλείπει μάλιστα να το αποδείξει και την πράξη.

Ολόγος για τον Χαράλαμπο Κουκιανάκη, Δήμαρχο Αποκορώνου του νομού Χανίων ο οποίος διαπιστώνοντας ότι το οδικό δίκτυο του Δήμου Αποκορώνου, είναι γεμάτο λακκούβες ,σηκώνει  μανίκια και ρίχνεται στη μάχη κατά της λακκούβας(φώτο κεντρική ο μεσαιος).

Τι έκανε; Καταρχήν αρκετά τσουβαλάκια ψυχρής πίσσας και τα μοίρασε στις τοπικές κοινότητες. Οι πρόεδροι και τα συμβούλια των κοινοτήτων μαζί με πολίτες, δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους και φυσικά ο ίδιος ο Δήμαρχος , προσφέρθηκαν» να ρίξουν μόνοι τους την πίσσα ώστε να κάνουν το καλό για το Δήμο τους!

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο salos.gr «Όπου κι αν πήγαινε κανείς, συναντούσε λακκούβες στους δρόμους. Και ξέρετε πόσο επικίνδυνες είναι ακόμα και για την ακεραιότητα των οδηγών. Πόσα και πόσα ατυχήματα έχουν συμβεί, λόγω αυτών των λακκούβων; Ήταν και είναι προσωπικό στοίχημα για 'μένα, να κάνω τα αδύνατα - δυνατά, ώστε αυτό το πρόβλημα να λυθεί. Και να ξέρετε, κανένα πρόβλημα δεν λύνεται, αν δεν γίνουμε εμείς πρώτοι το παράδειγμα.Ο λαός μας εξέλεξε, όχι για να καθόμαστε στα γραφεία, ούτε για να γκρινιάζουμε ότι όλα και όλοι οι άλλοι μας φταίνε, αλλά για να κάνουμε έργο, και καλύτερη την καθημερινότητά του. Αυτό υπηρετώ καθημερινά και αυτό θέλω να υπηρετούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι».

Ο Δήμος Αποκορώνου, ένας Δήμος που δεν βρίσκεται ούτε καν στην εικοσάδα των Δήμων στη χώρα σε πληθυσμιακό επίπεδο, πλέον με τον Χαράλαμπο Κουκιανάκη στο τιμόνι του, βρίσκεται σίγουρα στους πρώτους Δήμους της χώρας σε επίπεδο παραγωγής έργου.

Σχόλια