default-image

Συγκλονιστική η μαρτυρία Κρητικού ιερέα από τη Γαλλία (ηχητικό-video)

Κρήτη
Συγκλονιστική η μαρτυρία Κρητικού ιερέα από τη Γαλλία (ηχητικό-video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αλλάζουν τα δεδομένα από σήμερα για εμάς", λέει αποκλειστικά στο Ράδιο 9,84 ο παπά Μιχάλης Σεληνιωτάκης που κατάγεται από τη Μεγάλη Βρύση Γόρτυνας, ιερέας στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νίκαια τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο ιερέας περιγράφει με ανατριαχιαστικές λεπτομέρειες το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουλίου στη Νίκαια της Γαλλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η τρομοκρατική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 84 ανθρώπους και 150 τραυματίες, συνέβη ανήμερα της εθνικής εορτής της Γαλλίας για την απελευθέρωση της Βαστίλης, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης το 1789.

"Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λόγω του θορύβου. Το μυαλό μας δεν πήγε σε τρομοκρατικό χτύπημα ανέφερε, μέχρι που ακούσαμε τα ουρλιαχτά, τρέξαμε και διαπιστώσαμε τι συνέβη".

"Σήμερα", επισημαίνει, "οι οδηγίες είναι να μην κυκλοφορούμε στους δρόμους ενώ οι ανάγκες σε αίμα είναι όντως μεγάλες. Από σήμερα αλλάζει και η ζωή μας καθώς πρέπει να διαμορφώσουμε διαφορετικά τη καθημερινότητά μας".

"Οι κραυγές των ανθρώπων, ο φόβος κι ο πανικός στα πρόσωπα τους δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου",συνεχίζει ο ιερέας, προσθέτοντας ότι "οι Έλληνες που ζουν στην περιοχή είναι καλά στο σύνολο τους" όπως τουλάχιστον γνωρίζει μέχρι στιγμής.

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του κρητικού ιερέα στο Ράδιο 9,84:

Δείτε τη στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω στο πλήθος:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News