default-image

Ώρα ευρωπαϊκών κληρώσεων με ελληνικό ενδιαφέρον

Ποδόσφαιρο
Ώρα ευρωπαϊκών κληρώσεων με ελληνικό ενδιαφέρον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σήμερα το μυαλό τους στις κληρώσεις που θα γίνουν, για να μάθουν τους αντιπάλους τους στους τρίτους προκριματικούς γύρους στις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League.

Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν στη Νιόν στις 13:00 τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών (από τον δρόμο των πρωταθλητών) της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Για τον ΠΑΟΚ που θα μπει στο γκρουπ των αδυνάτων, θα είναι ως πιθανοί αντίπαλοι πέντε συγκεκριμένες ομάδες: Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία). Τα παιχνίδια για τον προκριματικό του Champions League θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή τα πρώτα στις 26 και 27 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 2 και 3 Αυγούστου.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επίσης θα μάθουν ποιον θα βρουν στο δρόμο τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην κλήρωση που θα ακολουθήσει στις 14:00. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ η «Ένωση» στους ανίσχυρους.

Στη συγκεκριμένη κλήρωση για το Europa League, στο γκρουπ των ανίσχυρων, θα βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φυσικά θα πρέπει να περάσει πρώτα τη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό. Βέβαια, οι Ηπειρώτες είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά την τεράστια νίκη που πέτυχαν χθες επί των Νορβηγών. Τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 4 Αυγούστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News