Ειδήσεις

Γρίφοι και εκπλήξεις στο 6ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Γρίφοι σε οποιαδήποτε μορφή (ακουστικοί, γραπτοί, χορευτικοί) σε συνδυασμό με ένα πλήθος παιχνιδιών και εκπλήξεων θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης, στο 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας, στην Αμνισό.

Τη φετινή διοργάνωση με θέμα "Καλοκαιρινή Μπλεξά" έχει αναλάβει η περσινή νικήτρια ομάδα "Τα γρήγορα σπιρούνια" και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και τη συνδιοργάνωση Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου, στην παραλία News Cafe Beach στην Αμνισό με ελεύθερη είσοδο, και ώρα έναρξης στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, οι ομάδες καλούνται από την Παρασκευή 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου να προχωρήσουν στην αντίστοιχη εγγραφή τους για συμμετοχή στο παιχνίδι από το Ναυαγοσωστικό Πύργο που έχει στηθεί έξω από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη (ώρες προσέλευσης: 11:00-13:00 και 19:00-21:00).

Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού και η απονομή μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα εκτιμάται λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει πάρτι λήξης της φετινής διοργάνωσης ανανεώνοντας το καλοκαιρινό ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Σχόλια