Ειδήσεις

Επιδειξίας αναστάτωσε πιστούς έξω από εκκλησία!

Τον τρόμο σκόρπισε ένας επιδειξίας στο Ηράκλειο, όταν ξαφνικά αποφάσισε πως πρέπει να κάνει τις αρρωστημένες του ορέξεις πραγματικότητα και μάλιστα σε πιστούς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα στο Γάζι, ενώ όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον άνδρα προσπάθησαν να προφυλαχθούν! Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι, όταν ένας καθόλα ήρεμος νεαρός καθόταν στο προαύλιο της εκκλησίας με δύο παρέες πολιτών να είναι κοντά.

Ξαφνικά και όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χαϊδεύεται σε επίμαχα σημεία και λίγο αργότερα επιτέθηκε σε όσους ήταν εκεί αλλά και σε περαστικούς. Αμέσως όλοι προσπάθησαν να συσπειρωθούν έτσι ώστε να τον αντιμετωπίσουν και κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Η στιγμή της σύλληψης όπου και διακρίνεται ο επιδειξίας.

Ο επιδειξίας τράπηκε σε φυγή, ενώ οι περιγραφές τον θέλουν να περιφέρεται σε οικοδομές ουρλιάζοντας και να καταλήγει στην περιοχή της Αμμουδάρας. Κάπου εκεί τον εντόπισε το περιπολικό που είχε κληθεί, με τους αστυνομικούς να δίνουν τέλος στο επεισόδιο περνώντας του χειροπέδες.

Πάντως, όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη πριν το περιστατικό μιλούν για έναν ήρεμο άνθρωπο που δεν μπορούσε να προδώσει με τίποτα, τις στιγμές που επακολούθησαν.

Μάλιστα η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται λίγα 24ωρα μετά, από τις σοβαρές καταγγελίες για την βεβήλωση ιερών χώρων στην Κρήτη, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τις Αρχές και προσπαθούν για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών σε καθημερινή βάση.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Σχόλια