default-image

"Ορθώνουν ανάστημα" απέναντι στον κόμβο-παγίδα

Κρήτη
"Ορθώνουν ανάστημα" απέναντι στον κόμβο-παγίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επιτυχημένη ημερίδα για τα τροχαία ατυχήματα με την ευθύνη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, η δημιουργία μιας επιτροπής που θα αποτελείται από όλους τους φορείς και θα επικεντρώνεται στις εκστρατείες ενημέρωσης, μοιάζει με φυσική συνέχεια. Άλλωστε τα θέματα οδικής ασφάλειας αποτελούν πάντα τον κορμό σε μια περιοχή που τα δυστυχήματα και οι λίστες με τους νεκρούς στους δρόμους, δυστυχώς λαμβάνουν τη διάσταση της τραγωδίας.

Στην περιφέρεια Κρήτης επικεντρώνοντας σε σημεία όπως ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας και όχι μόνο, βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΚΗ αλλά και εκπρόσωπος από το σωματείο ξεναγών και οδηγών ζητώντας την παρέμβαση του κ. Αρναουτάκη για την αντιμετώπιση κινδύνων που ελλοχεύουν και που στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου λαμβάνουν την διάσταση της τραγωδίας αν υπολογίσει κανείς την ραγδαία αύξηση με την οποία σημειώνονται.

Όπως εξήγησε ο Σταύρος  Αρναουτάκης το θέμα της οδικής ασφάλειας έχει τεθεί στο επίκεντρο της περιφέρειας, σημειώνοντας ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα εκτελεστούν μια σειρά από εργασίες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα στις μεταφορές στο νησί.

Την ίδια ακριβώς συνάντηση με περιεχόμενο σημεία του οδικού δικτύου στη Χερσόνησο πραγματοποίησαν οι φορείς με το δήμαρχο της περιοχής, εξηγώντας ότι  θέματα όπως αυτά που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια δεν μπορεί παρά να επιβάλλεται να απασχολούν την κοινωνία και τους εκπροσώπους φορέων, με επίκεντρο την αποκατάσταση προβλημάτων όπως απαιτείται.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Εσωτερικές φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News