default-image

Ελικόπτερο μέσα σε φαράγγι για να σώσει τουρίστα

Κρήτη
Ελικόπτερο μέσα σε φαράγγι για να σώσει τουρίστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συνδρομή ελικοπτέρου που προσγειώθηκε μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς , δόθηκε τέλος στην περιπέτεια ενός 25χρονου Ρώσου τουρίστα , ο οποίος και τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια πεζοπορίας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο αλλοδαπός έκανε βουτιά στο κενό ,πέφτοντας από ύψος 6 μέτρων  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να μην μπορεί να μετακινηθεί.

Άμεσα ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου που σε λίγη ώρα προσγειώθηκε σε ειδικό χώρο εντός του εθνικού δρυμού ενώ στο πλευρό του τραυματία βρέθηκαν άνδρες από το προσωπικό των φυλακίων του Εθνικού Δρυμού, καθώς και η γιατρός από την Αγία Ρουμέλη.

Στη συνέχεια το στρατιωτικό ελικόπτερο μετέφερε τον τραυματία από το φαράγγι στην 115. Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά και από εκεί ασθενοφόρο τον παρέλαβε με τελικό προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ένα ακόμη περιστατικό κατά την διάρκεια πεζοπορίας σε φαράγγι, το οποίο και προκαλεί ανησυχία στις αρμόδιες αρχές που εφιστούν την προσοχή όλων όσοι επιλέγουν να διασχίσουν φαράγγια και άλλα δύσβατα αλλά συνάμα άγριας ομορφιάς μέρη του νησιού μας .

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News