Ειδήσεις

"Το παιδί σου έμπλεξε σε τροχαίο", νέο περιστατικό απάτης

Οι απατεώνες που τηλεφωνούν και αναστατώνουν γονείς και συγγενείς, φαίνεται πως ξαναχτύπησαν στην Κρήτη, ζητώντας χρήματα για να μην βρεθεί μπλεγμένο το παιδί κάποιου.

Μάλιστα αυτή τη φορά, περίμεναν σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου για να τους παραδώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, ώστε να μην επιτρέψουν όπως λένε οι ίδιοι στον εμπλεκόμενο να έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Το νέο περιστατικό όπως αναφέρει το anatolh.com, έρχεται να συμπληρωθεί σε μια σειρά από προηγούμενα σε όλη την Ελλάδα, με τις Αρχές να είναι σε διαρκή έρευνα για να εξαρθρώσουν την "σπείρα" και τους δράστες της απίστευτης απάτης.

Μάλιστα, αρκετές είναι οι καταγγελίες από όλη την Κρήτη από γονείς που έζησαν τον εφιάλτη, αφού κάποιοι -όπως καταθέτουν- τους κάλεσαν μέσα στη νύχτα λέγοντάς τους πως το παιδί τους είναι μπλεγμένο σε τροχαίο και θέλουν πέντε, έξι ή δέκα χιλιάδες ευρώ για να το απεμπλέξουν από την υπόθεση.

Οι Αρχές όλο αυτό το διάστημα συνιστούν προσοχή, ενώ δίνουν στη δημοσιότητα όσες περισσότερες πληροφορίες για την δράση των απατεώνων μπορούν.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

Σχόλια