default-image

Έρχεται το πρώτο talent show για φωτογράφους

Πολιτισμός
Έρχεται το πρώτο talent show για φωτογράφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεγονός είναι το πρώτο talent show για φωτογράφους, με τίτλο "Master of Photography", το οποίο πραγματοποιείται με σκοπό την προώθησή της.

Η πρεμιέρα του πρώτου "Master of Photography", την Πέμπτη 21 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια του 12 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Οι φωτογράφοι που θα συμμετάσχουν είναι οι Gabriele Micalizzi (Ιταλία), Gina Soden (Ηνωμένο Βασίλειο), Lanka Perren (Γαλλία), Laura Zalenga (Γερμανία), Marta Lallana Garcia (Ισπανία), Neal Gruer (Ηνωμένο Βασίλειο), Rupert Frere (Ηνωμένο Βασίλειο), Sebastian Siebel (Γερμανία), Yan Revazov (Ρωσία), Dragica Carlin (Κροατία), Hongwei Tang (Αυστρία), Chiara Stampacchia (Ιταλία).

Το talent show θα διαρκέσει 8 εβδομάδες (8 επεισόδια), κατά τα οποία οι φωτογράφοι θα διαγωνιστούν σε διάφορες δοκιμασίες, σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Ιρλανδία κ.α. Οι δοκιμασίες θα γίνουν σε studio αλλά και σε εξωτερικές τοποθεσίες.

Το Master of Photography θα παρουσιάσει η ηθοποιός Isabella Rossellini και κριτές θα είναι οι Oliviero Toscani, Rut Blees Luxemburg και Simon Frederick, ενώ θα υπάρχουν ως κριτές και καλεσμένοι καταξιωμένοι φωτογράφοι, όπως οι Alex Webb, Bruce Gilden και David LaChapelle.

Η Leica ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει με εξοπλισμό το show του SkyTv,χωρίς να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: pttl.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News