default-image

Επιστολή παραίτησης Μαρακάκη από την ΕΠΣ Χανίων!

Ποδόσφαιρο
Επιστολή παραίτησης Μαρακάκη από την ΕΠΣ Χανίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τρίτο μέλος της ΕΠΣ Χανίων που αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Βούρβαχη γίνεται ο Γιάννης Μαρακάκης, θέτοντας παράλληλα τον εαυτό του στο πλευρό του Στέλιου Βαρουξάκη! Πριν τον κ. Μαρακάκη ανάλογες ενέργειες είχαν κάνει οι κ.κ. Γιαννουλάκης και Ούτας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Χανιώτη παράγοντα:

Εκλέγομαι μέλος της Ε.Π.Σ.Χανίων για 3 συνεχόμενες τετραετίες. Υπηρέτησα το ποδόσφαιρο των Χανίων όχι μόνο τα 12 χρόνια που ήμουν στην ένωση αλλά και ως ποδοσφαιριστής και αργότερα ως παράγοντας για πολλά χρόνια στην ομάδα του Κισαμικού. Υπήρξα παρατηρητής αγώνων σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, παρατηρητής ΔΕΑΒ για 10 και πλέον χρόνια, πάντα με γνώμονα το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Συμπεριφορές, τακτικές και πρακτικές που εφαρμόζονται τον τελευταίο καιρό στην Ε.Π.Σ.Χανίων δεν με εκφράζουν και για το λόγο αυτό τώρα και μερικούς μήνες δεν συμμετείχα στα συμβούλια και στις δραστηριότητες της δίχως κανείς να με έχει ενοχλήσει όλο αυτό τον καιρό, για τυχόν διαγραφή μου από μέλος της διοίκησης, την οποία και διαγραφή και παραίτηση μου υποβάλλω με την δημοσίευση της επιστολής αυτής.

Ταυτόχρονα τάσσομαι υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βαρουξάκη χωρίς να επιδιώκω κάποια θέση στο ψηφοδέλτιο της εν λόγο παράταξης. Θεωρώ ότι πρέπει τη σκυτάλη να την πάρουν στα χέρια τους, νέοι άνθρωποι, φιλόδοξοι, ανιδιοτελείς, με όραμα, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και τα Χανιά μας.

Μετά τιμής

Ιωάννης Μαρακάκης  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News