default-image

Ανεξέλεγκτα αδέσποτα δαγκώνουν κόσμο στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Ανεξέλεγκτα αδέσποτα δαγκώνουν κόσμο στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο γυναίκες δαγκώθηκαν με λίγες ώρες διαφορά σε διαφορετικά σημεία της Ιεράπετρας ενώ ένας συνταξιούχος μαρμαράς ο κ. Ι. Κ. βρήκε πνιγμένα το Σάββατο όλα τα οικόσιτα κουνέλια που διατηρούσε σε περιφραγμένο κτήμα πολύ κοντά στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας- Μακρυλιάς.

Η πρώτη γυναίκα δέχτηκε επίθεση και δαγκώθηκε στο πόδι από μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο είχε λυμένο ο ιδιοκτήτης του πάνω στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά η τραυματισμένη γυναίκα δεν του υπέβαλε μήνυση. Η άλλη γυναίκα μικρότερης ηλικίας δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στην οδό Αναγνωστάκη ενώ έμπαινε στο σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα κόντεψε να πάθει συγκοπή γιατί ήταν μόνη της αλλά σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από έναν νεαρό ντιλιβερά που αντιλήφθηκε ότι εκείνη βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο με τόσα σκυλιά να την έχουν περικυκλώσει κατέβηκε από το μηχανάκι του και κατάφερε να τα απομακρύνει ελευθερώνοντας την τρομαγμένη γυναίκα.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τους ανευθυνοϋπεύθυνους που έχουν την αρμοδιότητα να περιορίσουν και να περισυλλέξουν τα αδέσποτα που επιτίθενται σε παιδιά και γυναίκες κυρίως και η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια για να ελέγξει την κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News