default-image

Βοηθός του Χατζηνικολάου ο Γιάννης Τάτσης

Ποδόσφαιρο
Βοηθός του Χατζηνικολάου ο Γιάννης Τάτσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπληρώνεται το τεχνικό τιμ του Εργοτέλη, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Γιάννη Τάτση, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Τάτσης δήλωσε:

«Ανήκω κι εγώ πλέον στην οικογένεια του Εργοτέλη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να είμαι μέλος της προσπάθειας που ξεκινά ο Πρόεδρος για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά η δουλειά».

Με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ο Γιάννης Τάτσης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A’. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του, Μάρμαρα Ιωαννίνων. Στην συνέχεια υπήρξε μέλος της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε και με την 1η ομάδα του ΠΑΣ σε 3 διαφορετικές χρονικά θητείες. Ακολούθησαν οι ομάδες Απόλλων Αθηνών, Πανηλειακός, Ακράτητος, Καλλιθέα, Καβάλα και Πύργετος. Με τη ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Γιάννης Τάτσης εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ως τιμ μάνατζερ και ως προπονητής των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ τη σεζόν 2015-16 διετέλεσε προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου στην Α’ ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News