Ειδήσεις

Φαντάρος έσωσε με... κανό λουόμενο

Παρά τους πολλούς πνιγμούς στην Κρήτη υπάρχουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που χωρίς δεύτερη σκέψη που σώζουν ζωές. Μετά τον Λιμενικό στο Κούμ Καπί που έσωσε τη ζωή 60χρονου, ακολούθησε ένας φαντάρος που έσωσε τη ζωή ηλικιωμένου στο Μαράθι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο νεαρός φαντάρος βούτηξε στην ταραγμένη θάλασσα στα Χανιά, για να σώσει ένα συνάνθρωπο μας που πάλευε με αγωνία με τα κύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασεκυή στο Μαράθι, όταν άνδρας 70 χρόνων που πάλευε με την θάλασσα ζητούσε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βγει στην ακτή.

Τον έσωσε με κανό

Τότε ένας φαντάρος βλέποντας όλη την παραλία να έχει αναστατωθεί και να φωνάζει, πήρε ένα κανό και προσπάθησε να πλησιάσει τον ηλικιωμένο, μέχρι που κατάφερε και τον ανέβασε στο κανό και τον έβγαλε στην ακτή.

Σημειώνεται, πως ο ηλικιωμένος άνδρας  αντιμετώπιζε δυσκολία να βγει στην ακτή εξαιτίας των κυμάτων, με συνέπεια να μένει από δυνάμεις και να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο φαντάρος έβγαλε τον λουόμενο στην ακτή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή και με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε την προσπάθεια του νεαρού.

Σχόλια