default-image

Κινητοποίησε αστυνομία και... διασκέδαζε σε υδάτινο πάρκο!

Κρήτη
Κινητοποίησε αστυνομία και... διασκέδαζε σε υδάτινο πάρκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαι το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκε η αναζήτηση της γυναίκας η οποία κάλεσε σε βοήθεια και εκ τοτε αγνοούνταν τα ίχνη της. Αστυνομία και πυροσβέστες όργωσαν κάθε σημείο και έστησαν μεγάλη επιχείρηση αλλά όπως όλα δείχνουν η γυναίκα… διασκέδαζε σε υδάτινο πάρκο έχοντας ξεχάσει να ειδοποιήσει τις αρχές ότι δεν αντιμετώπιζε πλέον πρόβλημα!

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Είχε καλέσει το 112

Νωρίτερα  ένα τηλεφώνημα αργά το απόγευμα στο 112 (Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης Ανάγκης) σήκωσε στο "πόδι" αστυνομία και πυροσβεστική για τον εντοπισμό μία γυναίκας που καλούσε απεγνωσμένα σε  βοήθεια.

Ωστόσο το τηλεφώνημα διακόπηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα να μην γίνουν γνωστά ούτε τα στοιχεία της γυναίκας που έκανε έκκληση για βοήθεια ούτε το που βρισκόταν για να μπορέσουν να την εντοπίσουν.

Η κινητοποίηση πάντως ήταν άμεση και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση.  Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου, η αστυνομία  αφού ειδοποίησε την πυροσβεστική ξεκίνησαν από κοινού έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας με την άγνωστη ταυτότητα.

Το μόνο στοιχείο που είχαν στα χέρια τους ήταν το στίγμα όπου πιθανότατα βρισκόταν η γυναίκα μέσω GPS και το οποίο προσδιόριζε ως σημείο της κλήσης περιοχή μεταξύ Σταλίδας και Μοχού στο νομό Ηρακλείου.

Κλιμάκια της αστυνομίας από Ηράκλειο και Χερσόνησο κατευθύνθηκαν άμεσα προς την περιοχή  όπως επίσης δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και μία ομάδα της ΕΜΑΚ ξεκινώντας να χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το σήμα κλήσης του τηλεφωνήματος.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν αφότου έπεσε το σκοτάδι και στην διάρκεια της νύχτας δίχως ωστόσο οι αρχές να μπορέσουν να εντοπίσουν τα ίχνη της γυναίκας με την υπόθεση να παραμένει άλυτος γρίφος.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News