default-image

Πολάκης από τα Χανιά: "Θα χτυπήσουμε το σύστημα" (video)

Κρήτη
Πολάκης από τα Χανιά: "Θα χτυπήσουμε το σύστημα" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χυμαρώδης για ακόμα μια φορά ήταν ο Παύλος Πολάκης κατά την παραμονή του στα Χανιά όπου εγκαινίασε τον νέο σταθμό του ΕΚΑΒ.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ξεσπάθωσε κατά όλων εκείνων που τον κατηγορούν για παρεμβατική συμπεριφορά λέγοντας ότι: "Κανένας δεν μιλάει για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ αυτό το διάστημα. Αλλά όταν πήγαμε να βάλουμε μια τάξη μας κατηγόρησαν."

Δείτε αναλυτικά σε βίντεο τις δηλώσεις του

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ez334nm0/

Από τον νομό που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα, ο Υπουργός δήλωσε επίσης πως προγραμματίζονται νέα έργα υποδομών στην ευρύτερη περιοχή και αποτελεί προτεραιότητά το να καλυφθούν τα κενά στον τομέα της υγείας.

Δείτε το δεύτερο μέρος των δηλώσεων

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ma8odmei/

Τα εγκαίνια για το σταθμό Αποκορώνου - Σφακίων, πραγματοποιήθηκαν παρουσία και των βουλευτών Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλιας Βαγιωνάκη, Αντώνη Μπαλωμενάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή, του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του δημάρχου Σφακίων Γιάννη Ζερβού, και του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδη Μυλωνά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News