default-image

Αδειάζουν ράφια Super Market γεμίζοντας… σακβουαγιάζ!

Κρήτη
Αδειάζουν ράφια Super Market γεμίζοντας… σακβουαγιάζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα περιστατικά φαίνεται πως έχει «γεννήσει» η οικονομική κρίση, μιας και επιτήδειοι μπαίνουν ακόμα και με μικρά βαλιτσάκια σε Super Markets τα οποία γεμίζουν με τρόφιμα και εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τα περιστατικά αυτά καταγράφονται σε γνωστά εμπορικά καταστήματα και είναι κάτι που με το που έγινε γνωστό, άφησε άναυδους τους υπευθύνους ασφαλείας.

Μάλιστα, οι «ποντικοί» το έχουν κάνει τέχνη αφού πέραν του ότι αρπάζουν δεκάδες προϊόντα, γνωρίζουν πώς να αφαιρέσουν το ειδικό barcode ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Οι επιχειρήσεις πλέον με την υποστελέχωση που επικρατεί λόγω της οικονομικής κρίσης στον εργασιακό τομέα, δεν μπορούν να έχουν τόσους ειδικούς ασφαλείας (security) όσους χρειάζεται πραγματικά η επιχείρηση με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανάλογα περιστατικά σχεδόν κάθε μέρα.

Αρκετά τα κρούσματα

Πραγματοποιώντας έρευνα σε επιχειρήσεις στην Κρήτη, γίνεται γνωστό ότι σχεδόν καθημερινά παρατηρούνται ανάλογα περιστατικά μικροκλοπών που τείνουν να γίνουν μάστιγα.

Επιτήδειοι μπαίνουν σε ένα Super Market και αρπάζουν ότι μπορούν. Από μικρά τρόφιμα, μέχρι και μεγάλες συσκευασίες.

Πάντως η περίπτωση αυτών με το σακβουαγιάζ, μαρτυρά πως η κατάσταση πάει να ξεφύγει αφού οι δράστες… έχουν αποθρασυνθεί τελείως!

Ρεπορτάζ: Victor κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News