default-image

Γίνεται το «θαύμα» για το Μανόλη, κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ

Κρήτη
Γίνεται το «θαύμα» για το Μανόλη, κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά νέα περίμεναν από τα χείλη των γιατρών οι συγγενείς του 38χρονου Μανόλη, που έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Καλά νέα, που έρχονται με το σταγονόμετρο, με τον νεαρό υπάλληλο security να ξεφεύγει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Η κατάστασή του καταγράφεται με σταθερό ρυθμό, ενώ οι γιατροί προχωρούν σε αποσυμπίεση για να εξομαλύνουν την κατάσταση στο κεφάλι του, όπου αποκόμισε σοβαρά τραύματα.

Πάντως, οι γιατροί είναι ακόμα επιφυλακτικοί, αφού μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα όλα είναι ρευστά, για να μπορέσουν να πουν με ασφάλεια ότι ο ασθενής έχει ξεκινήσει την διαδικασία της ανάρρωσης.

Το τραγικό τροχαίο στην Ρομαντική Γωνία

Το neakriti.gr, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, με την γειτονιά στην λεγόμενη «Ρομαντική Γωνία» στο Μασταμπά του Ηρακλείου να έχει σηκωθεί στο πόδι.

Ένας δρόμος γεμάτος γυαλιά από το χτύπημα, ενώ η Αστυνομία παρέμεινε αρκετή ώρα προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ο 38χρονος Μανόλης οδηγούσε ένα μηχανάκι μάρκας Honda (φωτογραφία) και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε διασταύρωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πάντως ο 38χρονος security, φαίνεται πως φορούσε κράνος, κάτι που προδίδει την σφοδρότητα της σύγκρουσης βάσει του τραυματισμού του στο κεφάλι.

Δείτε την παραμόρφωση σε πολλά σημεία πάνω στο μηχανάκι, μετά το ατύχημα

Είχαν προειδοποιήσει για το σημείο… από το Δεκέμβρη!

Εντωμεταξύ σοβαρά ερωτήματα θέτει και ο τρόπος με τον οποίο έγινε το ατύχημα, καθώς στο σημείο σύμφωνα με τους κατοίκους συμβαίνουν καθημερινά διάφορα, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες.

Όμως η επικινδυνότητα του δρόμου, έχει επισημανθεί για τον Δήμο Ηρακλείου από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αριστείδη Αθανασάκη στις 17 Δεκεμβρίου του 2015 (!), ο οποίος σε έγγραφο που δημοσιεύει το neakriti.gr αποκλειστικά ζητείται η άμεση παρέμβαση των Αρχών.

Δείτε το έγγραφο

Μάλιστα εκ μέρους των κατοίκων εκφράζονται αιτήματα και για ακόμη δύο σημεία στην οδό Αναγεννήσεως και στην Ψυχάρη, αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει το πως το σημείο του ατυχήματος είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεται, δηλαδή στην Θεοδοσίου Διακόνου και Γεννηματά.

Ομολογουμένως, τρία σημεία «καρμανιόλα» για την καθημερινότητα κατοίκων και περαστικών που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο, ενώ επιστρέφουν απλά στο σπίτι ή πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News