Ειδήσεις

Οι Γερμανοί μας... προτιμούν!

Στη δεύτερη θέση μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών των Γερμανών πελατών της TUI βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα. Η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση απορροφώντας το 35% του συνόλου των ταξιδιωτών της TUI.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από έρευνα που διενήργησε η TUI για τις ταξιδιωτικές τάσεις των Γερμανών, στην πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός θα είναι φέτος η Τουρκία. Ακολουθούν η Γερμανία (εσωτερικός τουρισμός) και η Ιταλία.

Φέτος οι ταξιδιώτες της TUI δηλώνουν ότι θα κάνουν διακοπές διάρκειας 9,6 ημερών, σχεδόν μια ημέρα λιγότερο σε σχέση με πέρυσι (10,4 ημέρες). Σύμφωνα με την TUI, η μικρότερη διάρκεια διακοπών φέτος, ενδεχομένως οδηγήσει σε μια τάση για δεύτερες και τρίτες διακοπές μέσα στη χρονιά, καθώς σημειωτέον πως οι Γερμανοί είναι ο λαός που ταξιδεύει περισσότερο απ' όλους τους λαούς του κόσμου.

Προς το παρόν, η TUI έχει διαθεσιμότητα σε όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ακόμη χωρητικότητα και αποτελούν καλή επιλογή, ενώ οι Βαλεαρίδες έχουν υψηλότερες πληρότητες.

Σχόλια