default-image

Χόλιγουντ γίναμε!

Περίεργα
Χόλιγουντ γίναμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χόλιγουντ" έχει γίνει πια το Ηράκλειο. Κάθε καλοκαίρι, καλή ώρα όπως και τώρα, γεμίζει με καλλιτεχνικό κόσμο, τραγουδιστές, ηθοποιούς κ.λπ., που επισκέπτονται την περιοχή στα πλαίσια των καλοκαιρινών περιοδειών τους.

 Έτσι λοιπόν, εκεί που κάθεσαι και πίνεις το ποτό ή τον καφέ σου αμέριμνος, μπορεί δίπλα σου να κάθεται - και εσύ να μην έχει πάρει χαμπάρι - ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης. Ωστόσο εκείνο που προκαλεί πολύ μεγάλη έκπληξη είναι το πόσο πια έχουμε εξοικειωθεί όλοι με την ιδέα των επωνύμων, τους οποίους έχουμε καθημερινά μέσα στα σπίτια μας από τις οθόνες των τηλεοράσεών μας, που ούτε αίσθηση σου κάνει πια να πας να του μιλήσεις, να του σφίξεις το χέρι, να του ζητήσεις αυτόγραφο, όπως συνέβαινε κατά κόρον παλιότερα, που έπρεπε να πληρώσεις για να τον δεις μόνο στο θέατρο ή στον κινηματογράφο.

 Τώρα, άντε στη χάση και στη φέξη, οι μικροί - κυρίως - θαυμαστές τους να τους ζητήσουν να βγάλουν καμιά selfie. Και αυτό πιο πολύ για να πάρουν μερικά likes στο Facebook. Πόσο πια απλά έχουν γίνει τα πράγματα εν έτει 2016...

Μ.ΑΝ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News