default-image

Με κρητικές συμμετοχές σήμερα το Ευρωπαϊκό στίβου

Σπορ
Με κρητικές συμμετοχές σήμερα το Ευρωπαϊκό στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ο πρώτος αθλητής που ξεκινάει σήμερα ως το φαβορί  για μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος τους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου. Ο έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ θα ξεκινήσει 6ος  στη σειρά του και έχει να αντιμετωπίσει τον Ρενό Λαβιλενί και τα μεγαλύτερα αστέρια του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η Σοφία Υφαντίδου στο έπταθλο επιχειρεί την τελευταία προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, διεκδικώντας 6.200 βαθμούς στα επτά αγωνίσματα στο επόμενο διήμερο.

Η Βούλα Παπαχρήστου συμμετέχει στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του τριπλούν και με το φετινό 14.73 είναι η κορυφαία από τις συμμετέχουσες και θέλει ένα άλμα στα 14 μέτρα για να προκριθεί στον τελικό.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης του «Ελ. Βενιζέλου» στη σφυροβολία έχει φέτος 77.08μ.  και τη δυνατότητα να ρίξει στα 74 μέτρα και να «πιάσει» το όριο για τον τελικό.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας επίσης του «Ελ. Βενιζέλου» στα ημιτελικά των 200 μέτρων θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό.

 Η Μαρία Μπελιμπασάκη του Σητειακού θα αγωνιστεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων και στην πρώτη σειρά κόντρα στη σπουδαία Ντάφνε Σίπερς.

Η Αναστασία Μαρινάκου στα 1.500 μέτρα θα συμμετάσχει στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση στα 19 της και τρέχει στη δεύτερη προκριματική σειρά, έχοντας φετινό χρόνο 4:10.63.

Τέλος, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στον τελικό της δισκοβολίας με το 61.40μ.  θα προσπαθήσει για μια καλή θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News