default-image

Νεκροί 5 αστυνομικοί - Απειλούν με βόμβες (video)

Κόσμος
Νεκροί 5 αστυνομικοί - Απειλούν με βόμβες (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους, και 11 τραυματίστηκαν, στο Ντάλας των ΗΠΑ, από πυρά αγνώστων, κατά την διάρκεια διαδήλωσης κοντά στο δημαρχείο της πόλης, μετά τις επιθέσεις αστυνομικών σε βάρος Αφροαμερικανών.  Τρεις έχουν συλληφθεί ,ενώ ο  τέταρτος είχε ταμπουρωθεί σε γκαράζ και υποστήριζε ότι έχει βάλει βόμβες σε όλη την πόλη. Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δύο ελεύθεροι σκοπευτές άρχισαν να πυροβολούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης. 

Αφορμή για την πορεία στάθηκαν οι νέες δολοφονίες, ενός 32χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό το βράδυ της Τετάρτης στην Μινεσότα και ενός ακόμη 37χρονου Αφροαμερικανού μια μέρα νωρίτερα από δύο αστυνομικούς στη Λουιζιάνα . 

Δήλωσε ότι έχει τοποθετήσει "βόμβες παντού"

Αστυνομικοί στο Ντάλας, αντάλλασσαν νωρίς το πρωί πυρά με άνδρα που δήλωσε ότι έχει τοποθετήσει "βόμβες παντού" στην πόλη αυτή των νότιων ΗΠΑ.

"Ο ύποπτος με τον οποίο διεξάγονται διαπραγματεύσεις και ο οποίος αντάλλασσε πυρά με εμάς τα τελευταία 45 λεπτά είπε στους διαπραγματευτές ότι υπάρχουν βόμβες παντού" στο κέντρο της πόλης, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας Ντέιβιντ Μπράουν.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι βαθύτατα ταραγμένος από τα αιματηρά περιστατικά, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ. 

Oδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ προχωρεί στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν 11 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι νεκροί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News