default-image

Στη «φάκα» υπάλληλος ξενοδοχείου που έκλεβε τους πελάτες

Κρήτη
Στη «φάκα» υπάλληλος ξενοδοχείου που έκλεβε τους πελάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα και ανασφάλεια  είχε προκαλέσει η δράση «ποντικού» που ξάφριζε τα πορτοφόλια ανυποψίαστων τουριστών οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, καθώς  τουλάχιστον 6 πελάτες είδαν τα χρήματα τους να κάνουν φτερά μέσα σε λίγες ημέρες.

Τα περιστατικά είχαν αναφερθεί στο Τμήμα της Χερσονήσου που αναζητούσε εδώ και ημέρες τον κοινό παρανομαστή των κρουσμάτων καθώς τα περισσότερα θύματα ανέφεραν ότι έχασαν τα χρήματα τους πιθανότατα εντός του ξενοδοχείου.  Το τελευταίο κρούσμα που σημειώθηκε την Τετάρτη ήταν, όπως αποδείχτηκε, η αρχή του τέλους για την δράση ενός 20χρονου εργαζομένου του ξενοδοχείου. Συνελήφθη κυριολεκτικά στα πράσα καθώς δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το πόστο του και να εξαφανίσει τη λεία του.

Ο 20χρονος συντηρητής είχε εισβάλει στο δωμάτιο δυο νεαρών γυναικών από το Βέλγιο απ όπου απέσπασε περίπου 200 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στις τσέπες του όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στους χώρους του ξενοδοχείου. Λίγο αργότερα ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα. Τουλάχιστον πέντε ακόμη πελάτες του ίδιου ξενοδοχείου μετέβησαν στο αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας για την κλοπή χρημάτων και κάποιων κοσμημάτων που είχαν αφαιρεθεί τις προηγούμενες ημέρες και από τα δικά τους δωμάτια

ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News